Bell Schedule

Monday - Friday Bell Schedule

 

Period                                                 

1st                    8:00-8:56 (56 min.)     4 min. passing period               
2nd                    9:00-9:50 (50 min.)                
3rd                    9:54-10:44 (50 min.)              

1st   Lunch         10:48-11:18 (30 min.)

Sanitize           11:18-11:23

2nd Lunch         11:23-11:53 (30 min.) NO EARLY RELEASE

Sanitize           11:53-11:58

3rd Lunch         11:58-12:28 (30 min.) NO EARLY RELEASE            
5th                    12:32-1:22 (50 min.)              
6th                    1:26-2:16 (50 min.)                
7th                    2:20-3:10 (50 min.)                

M/W/F 11/12 Get Out 3:08, 9/10 Get Out 3:10

T/TH    9/10 Get Out 3:08, 11/12 Get Out 3:10

*10 minutes added to 1st Period for Pledge and announcements
For Full Year Schedule Click the following link Po-HI Bell Schedule